Puotilan palvelutalo

Puotilan palvelutalo sijaitsee kauniissa merellisessä ympäristössä Puotilan kaupunginosassa Itä-Helsingissä.


Puotilan palvelutalo on kuntien palvelusetelituottaja ja meille voi hakeutua asiakkaaksi ikääntyneiden palvelusetelillä sekä ikääntyneiden lyhytaikaisen hoidon palvelusetelillä.


Ystävällinen ja osaava henkilökunta, tilavat kylpyhuoneilla varustetut asunnot ja viihtyisät yhteiset tilat sekä ympäri vuoden käytössä oleva sisäpiha antavat  Puotilan palvelutalossa asuville mahdollisuuden viettää turvattua ja täysipainoista elämää. Palvelutalossa on 11 viihtyisää ryhmäkotia, joissa on erikokoisia asuntoja. Halutessaan kaikki asukkaat voivat asua yhden hengen asunnoissa. Osa asunnoistamme mahdollistaa pariskuntien asumisen yhdessä.

 

Puotilan palvelutalon arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehditaan ympäri vuorokauden. Palvelutalon asukkaan hoito perustuu vastuuhoitajan kanssa laadittuun hoitosuunnitelmaan. Hoitosuunnitelmassa huomioidaan asukkaan yksilölliset tarpeet ja voimavarat.

 

Puotilan palvelutalon asukkaille järjestetään viriketoimintaa osastoilla ja yhteisissä tiloissa. Toiminnan sisältö vaihtelee vuodenaikojen ja yhteisesti sovittujen teemojen mukaan. Asukkaat saavat harjoittaa monipuolisesti kädentaitoja ja kehon hallintaa, pelata erilaisia pelejä, osallistua laulu- ja keskustelutuokioihin, kuunnella musiikkia ja ulkoilla.

 

Lisätietoja palveluasumisesta antavat
osastonhoitaja Sanna Kivimäki 
p. 050 3003895  
johtaja Jaana Rankinen 
p. 050 5637525.


Etsiessänne palveluasumispaikkaa olette tervetulleita tutustumaan Puotilan palvelutalon tiloihin ja toimintaan.
Ajan tutustumiskäynnille voitte sopia Sanna Kivimäen tai Jaana Rankisen kanssa.

 

PUOTILAN PALVELUTALON   TAPAHTUMAKALENTERI

PUOTILAN PALVELUTALO   FACEBOOKISSA

 

Yhteystiedot

Henkilöstön yhteystiedot

Puotilan palvelutalo
Klaavuntie 2
00910 HELSINKI

Fax Hoitajat: (09) 3434 5570
Fax Toimisto: (09) 3434 5580