Heseva-koti - Gaius-säätiö

Heseva-koti

Heseva-koti on ikäihmisille suunnattu palvelutalo. Sijaitsemme Helsigissä, vehreässä ja idyllisessä Puu-Käpylässä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palvelutalossamme on pieniä ryhmäkoteja muistisairaille ikäihmisille sekä tavallista vuokra-asumista erilaisin palvelupaketein. 

Heseva-koti on Helsingin ja Vantaan kaupungin palvelusetelituottaja ja meille voi hakeutua ikääntyneiden palvelusetelillä sekä ikääntyneiden lyhytaikaisen hoidon palvelusetelillä, sisältäen myös lakisääteisen omaishoidon vapaan. Meille voi hakeutua hoivan tai asumisen piiriin myös itsemaksavana asiakkaana.

Haluamme kunnioittaa asukkaan omia tapoja ja tottumuksia, ne viitoittavat yhteistä arkeamme ja ovat hyvän hoidon perusta. Periaatteemme on, että työskentelemme asukkaan kotona ja hoitajat ovat mukana arjen toiminnassa ja askareissa auttaen ja tukien, kunkin asukkaan omien tarpeiden ja voimavaroihin mukaan. Asukkaiden hyvinvoinnista on huolehtimassa koulutettu henkilökunta ympäri vuorokauden.


Meillä on vehreä ja viihtyisä sisäpiha, jota aktiivisesti hyödynnämme arjessa. Kesäisin pidämme virkistys- ruoka- ja juhlahetkiä ulkona sekä ympäri vuoden ulkoilemme Puu- Käpylän viihtyissä ympäristössä. Myös erilaiset retket kuuluvat osaksi toimintaamme. Asukkaat ovat toiveiden ja omien tottumusten kautta mukana arjen ja toiminnan sisällön suunnittelussa. 
Tavoitteemme on, että elo niin ryhmäkodeissa kuin itsenäisemmän palvelusumisen puolella on yhteisöllistä, elämänmakuista ja lämminhenkistä. Mukavia hetkiä arkeen tuovat lisäksi toiminnanohjaajan suunnittelemat harrastetoiminnat niin ryhmäkodeissa kuin yhteisissä tiloissa. Sosiaaliset suhteet ja kanssakäyminen ovat tärkeä osa laadullisesti hyvää elämää ja toivotammekin myös omaiset ja läheiset sekä vapaaehtoiset lämpimästi tervetulleiksi yhteistyöhön ja osaksi asiakkaidemme elämänmakuista arkea. 

Ota yhteyttä ja tule rohkeasti tutustumaan toimintaamme ja ikäihmisille tarjoamiimme erilaisiin palveluvaihtoehtoihimme. 

Lisätietoja palveluasumisesta antavat
Heseva-kodin johtaja Paula Kivinen p. 050 465 5089
Osastonhoitaja Pia Järvimies p. 050 366 7475 tai 
Osastonhoitaja Paula Kaski p. 050 463 7398
 

Heseva-koti Facebookissa 


Yhteystiedot

Henkilöstön yhteystiedot

Heseva-Koti
Pellervontie 39
00610 HELSINKI