Puotilan palvelutalo

Puotilan palvelutalo Puotilan palvelutalo antaa kodin 134 muistisairaalle vanhukselle. Puotilan palvelutalo sijaitsee Itä-Helsingissä, Puotilan kaupunginosassa. Koulutettu henkilökunta, tilavat kylpyhuoneella varustetut asukashuoneet, viihtyisät yhteiset tilat ja kaunis merellinen ympäristö antavat Puotilan palvelutalossa asuville vanhuksille mahdollisuuden viettää turvattua ja täysipainoista elämää. Palvelutalossa on yhteensä seitsemän osastoa. Jokaisella osastolla on yhden hengen huoneiden lisäksi yksi kahden hengen huone.

Puotilan palvelutalo Puotilan palvelutalon arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti vanhusten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta huolehditaan ympäri vuorokauden. Palvelutalon asukkaan hoito perustuu vastuuhoitajan kanssa laadittuun hoitosuunnitelmaan. Hoitosuunnitelmassa huomioidaan asukkaan yksilölliset tarpeet ja voimavarat.

Puotilan palvelutalon asukkaille järjestetään virkistystoimintaa osastoilla ja yhteisissä tiloissa. Toiminnan sisältö vaihtelee vuodenaikojen ja yhteisesti sovittujen teemojen mukaan. Puotilan palvelutalo Asukkaat saavat harjoittaa monipuolisesti kädentaitoja ja kehon hallintaa, pelata erilaisia pelejä, osallistua laulu- ja keskustelutuokioihin, kuunnella musiikkia ja ulkoilla sään mukaan. Henkilökunta järjestää yhdessä toimintaterapeutin kanssa teematapahtumia.

Puotilan palvelutalolla on puitesopimus Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston kanssa. Hakeutuminen palvelutaloon tapahtuu ottamalla yhteyttä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirastoon.